Ceaiurile vindecatoare Infuzii si Decocturi

Ceaiurile vindecatoare Infuzii si Decocturi
-10%
ISBN: 978-973-47-0610-5
Anul publicării: 2009
Pagini: 306
Format: 13x20
Categoria: Carte diversa
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Promoția expiră la 30.04.2018
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Retrograde la rangul de leacuri babestim ceaiurile au totusi un potential curativ uitat de prea mult timp. Planta, in comparatie cu medicamentul numic clasic, prezinta avantajul unui numar mai mare de proprietati farmacologice, care permit tratarea mai multor simptome in acelasi timp. Ea actioneaza in profunzime, intr-o directie pur fiziologica, respectand astfel echilibrele interioare.
Ceaiurile vindecatoare ne propune peste 100 de patologii (abces dentar, anghina, digestie dificila, gripa, menstruatie dureroasa...), care pot fi tratate cu infuzii si decocturi, pentru fiecare dintre ele existand o formula de tratament general si/sau de aplicare locala, fie sub forma de bai de gura, de gargara, de omprese, fie sub forma de bai oculare, de instilatii nazale i auriculare.
In continuare, autorul prezinta un catalog cu 159 de plante si proprietatile lor, moduri de utilizare, perioade de recoltare, indicatii si contraindicatii. Cartea de fata, foarte practica, va ajuta sa dobanditi o cunoastere completa a plantelor si a puterilor lor terapeutice.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2092 sec