Efemeride si alte povestiri de psihoterapie ( Editura: Curtea Veche, Autor: Irvin D. Yalom ISBN 978-606-8642-20-8 )

Efemeride si alte povestiri de psihoterapie ( Editura: Curtea Veche, Autor: Irvin D. Yalom ISBN 978-606-8642-20-8 )
-10%
ISBN: 978-606-8642-20-8
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 180
Format: 13x20
Categoria: Psihologie
Preț: 26,91 lei
29,90 lei (-10%)
Promoția expiră la 31.05.2018
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

In anticipata sa colectie de povestiri, EFEMERIDE  renumitul psihiatru Irvin D. Yalom descrie lupta pacientilor sai - si lupta proprie - de a se impaca cu cele doua mari provocari ale existentei: cum sa duci o viata bogata in semnificatii si cum sa te impaci cu finalul inevitabil al acesteia. EFEMERIDE este o lectura amuzanta, abraziva si, pe alocuri, socanta ; este o asertiune incredibil de onesta despre dificultatile existentei umane, insa, de asemenea , o celebrare a unora dintre cele mai valoroase elemente ale unei vieti complete: dragostea, prietenia, familia. Avandu-l pe Yalom ca ghid, vom descoperi in aceasta carte nu doar cum sa ne facem ziua suportabila, ci semnificativa si, de ce nu, fericita.
Psihiatrul si romancierul Yalom prezinta in acest volum zece povesti care dezvaluie binefacerile psihoterapiei, in special lectiile optimiste pe care le putem invata in contextul imbatranirii si a mortii... Povestile lui Yalom ne vorbesc despre esecuri si reusite, cu emotie si simplitate.
Yalom isi prezinta studiile de caz ca pe niste puzzle-uri ce trebuie rezolvate, povestiri in care ''detectivul Yalom'' isi dezvaluie metodologia, accentuandu-si apasatoarele, dar fascinantele incertitudini ale profesiei sale, asemeni unul vrajitor care inlatura cortina oferindu-le cititorilor o perspectiva intima asupra procesului terapeutic.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2625 sec