Noi Mesaje de la Univers Despre viata Vise si Fericire

Noi Mesaje de la Univers Despre viata Vise si Fericire
-10%
ISBN: 978-606-8080-33-8
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 238
Format: 13x19
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Promoția expiră la 30.04.2018
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Existenta traita in jungla timpului si spatiului ascunde foarte multe secrete. In spatele "cortinei”, in culisele Universului, se ascunde o iubire si o esenta care isi doreste ca noi sa ne bucuram de tot ceea ce ne dorim. In acea lume invizibila, Universul conspira literalmente pentru indeplinirea gandurilor noastre, aliniind jucatorii si circumstantele in maniere dintre cele mai neverosimile si atragand catre noi realitatea asupra careia ne focalizam.

Orice dorinta poate fi indeplinita si orice dificultate poate fi surmontata daca ne aducem aminte cum functioneaza viata si cine suntem noi cu adevarat.

In cea de-a doua carte din seria Mesaje de la univers, Mike Dooley actioneaza din nou ca un intermediar al Universului, ajutandu-si cititorii prin intermediul mesajelor sale sa se simta mai centrati, sa se bucure mai mult de viata, si conducandu-i pas cu pas catre iluminare, nu de putine ori cu ajutorul rasului.


Ar fi meritat oare sa iti ofer darul imaginatiei, libertatea de a te gandi la orice doresti si visele care iti pun sufletul pe jar daca acestea nu s-ar adeveri?

Nu prea cred.

Te iubesc mult prea mult.

Universul

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1906 sec