Probleme de mecanica Dinamica si Mecanica Analitica ( Editura: Corifeu, Autor: Valentin Ceausu, Nicolae Enescu ISBN 973-87068-0-7 )

Probleme de mecanica Dinamica si Mecanica Analitica ( Editura: Corifeu, Autor: Valentin Ceausu, Nicolae Enescu ISBN 973-87068-0-7 )
ISBN: 973-87068-0-7
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 252
Format: 17x24
Preț: 19,62 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Problemele de Mecanica din aceasta carte - Dinamica si Mecanica Analitica - completeaza volumul cu probleme din Statica si Cinematica aparut anterior. Ambele lucrari se adreseaza studentilor din invatamantul superior tehnic, de la cursurile de studii aprofundate si master, doctoranzilor si inginerilor care lucreaza in productie sau cercetare. Autorii au considerat util ca problemele care au acelasi algoritm de rezolvare sa fie prezentate ca variante in cadru aceluiasi enunt, ceea ce a permis ca un numar foarte mare de probleme sa fie cuprinse intr-un spatiu relativ restrans. In cadrul volumului de fata unele capitole au o dezvoltare mai ampla, cum ar fi: dinamica rigidului cu punct fix, dinamica sistemelor, mecanica analitica, stabilitatea echilibrului si a miscarii. Subliniem ca anumite probleme cu caracter general tehnic au fost modelate si rezolvate ca probleme de mecanica. Astfel cei initeresati au posibilitatea de a urmari modul de transpunere a unei situatii reale in ecuatii matematice prin intermediul modelarii.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2031 sec