Probleme de mecanica Statica si Cinematica ( Editura: Corifeu, Autor: Valentin Ceausu, Nicolae Enescu ISBN 973-85983-0-3 )

Probleme de mecanica Statica si Cinematica ( Editura: Corifeu, Autor: Valentin Ceausu, Nicolae Enescu ISBN 973-85983-0-3 )
ISBN: 973-85983-0-3
Editura:
Anul publicării: 2002
Pagini: 253
Format: 18x24
Preț: 19,62 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Problemele de Mecanica din aceasta carte se adreseaza studentilor din invatamantul superior tehnic, de la cursurile de studii aprofundate si master, doctoranzilor si inginerilor care lucreaza in productie sau cercetare. Autorii si-au valorificat aici experienta de peste patru decenii de predare a disciplinei Mecanica la toate facultatile tehnice din Universitatea Politehnica Bucuresti. Succesiunea problemelor a fost aleasa de la simplu la complex, fiecare exercitiu nou avand menirea de a aduce ceva in plus la formarea deprinderii de rezolvare si interpretare a rezultatelor obtinute. La inceputul fiecarui capitol sunt prezentate cateva probleme rezolvate ca exemplu de lucru. In cazul problemelor care presupun un volum mare de calcule elementare, se propune rezolvarea tabelara. In acest volum sunt cuprinse Statica si Cinematica, urmand ca in curand sa apara volumul referitor la Dinamica si Mecanica analitica.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1856 sec