Tehnologii generala iin industria alimentara fermentativa

Tehnologii generala iin industria alimentara fermentativa
-10%
Autor:
ISBN: 973-746-146-0
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 280
Format: 14x20
Preț: 14,72 lei
16,35 lei (-9,97%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

In prezenta lucrare sunt adunate o serie de determinari si analize fizice,fizico-chimice si chimice pentru industria berii,a sucurilor naturale din fructe,a drojdiei de panificatie,otetului si bauturilor alcoolice naturale,toate fiind incluse in rapura industriei alimentare fermentative.
Este structurata pe 9 capitole,fiecare cuprinzand conditiile de calitate pentru produsul finit respectiv,conditii impuse de legislatia in vigoare si determinarile chimice propriu-zise.
Indrumatorul Tehnologii generale in industria alimentara fermentativa se adreseaza studentilor anului III specializarea Tehnologia prelucrarii produselor alimentare ai Facultatii de Horticultura.El poate constitui o sursa de informare si pentru specialistii din productie.
Fiind prima lucrare care cuprinde analize din mai multe ramuri ale industriei alimentare fermentative,este deschisa tuturor sugestiilor si recomandarilor ulterioare.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2120 sec